Vind och vatten...

Inte solsken alla dagar...

En blåsig dag vid havet. Om man är avundsjuk på de som har hus här kan man tänka på att de inte ser ut ur sina lyxvillor för att det fastnar så mycket salt på fönstrena. Ett riktigt rikemansproblem.

Kommentarer
Postat av: Therese D

hej Carola!
hoppas allt är bra med dig, Mario och Enzo. Nu när jag skriver det här så tror jag att du och Enzo är på väg hem till bahamas. Kul att du bloggar, jag ska följa dig o din familj i bloggen med stort nöje!! du får ha det så himla bra!! jätte stora kramar från Therese och Vidar!!!!!!

2008-03-02 @ 20:40:16
Postat av: Moralmamman Marianne

Hej Älskade Dotter!!!
Jo, visst är det som Therese skriver....Nu är ni på väg...
Bort från Sverige!!!
Mot Bahamas & en lääängtande man/pappa.....
Jag inser att jag måste "dela med mig"...av er.....

Krama om Dina Älsklingar från mig!
Lev & Må!

2008-03-02 @ 21:37:58
Postat av: Hanna Marcus och kidsen

Hej på er! Jättekul att vi hann träffa er innan ni åkte. Ville mest bara skriva att vi hittat din blogg och kommer följa ert Bahamas-liv med stort intresse. Hoppas flygresan gick bra och att ni njuter av sol och värme nu. Kram från oss

2008-03-02 @ 22:06:36
Postat av: Gammelmormor

DET BLEV TOMT i huset när ni åkt, men allt förändras ju förr eller senare.Nu får Mario glädjas åt att få hem er. Crisse var här så det blev ytterligare avsked.Vem av er får jag först återse? TACK CARRO FÖR DIN HJÄLP när jag kom hem efter att jag ramlat och skadat mig! (Utan dej hade jag nog blivit kvar på las.eller hamnat på Strandvägen en vecka?) Första veckan lagade du min frukost som jag fick serverad vid bordet. VILKEN SERVICE! Tur att jag har mina kära barn,måg och fler barnbarn kvar här som alltid ställer upp.DET ÄR EN LYCKA ATT GLÄDJAS ÅT! KRAMAR till er alla!

2008-03-03 @ 12:08:47
Postat av: Gammelmormor

Måndagmorron.
Saknar Enzos jollrande när han låg på filten i köket medan vi åt frukost! Tur att jag har bilder på er i datorn så jag kan återuppleva stunderna när jag vill.Tänk att jag har fått följa mitt första barnbarnsbarns utveckling i 2 månader! Det är en förmån! TACK CARRO OCH ENZO OCH LYCKA TILL!

2008-03-03 @ 12:28:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0