Utanför "Curly Tail"

Idag ska vi åka till Hope Town. Båtresan tar 20 minuter och Enzo och jag följer med över dagen och våra gäster ska stanna i Hope Town i två nätter. Där finns smala gränder och gamla hus. Brorsan frågade om det var som Vadstena i Hope Town och det stämmer ganska bra. Ett Bahamanskt Vadstena utan slott men med en gammal fyr och vit strand och korallrev. Bilder därifrån kommer snart.

Här kommer bilder ifrån häromkvällen. Enzo och Mario tittar på båtar efter att vi hade ätit på en restaurang som heter "Curly Tail". Namnet Curly Tail kommer ifrån en ödla som finns här som har en svans som rullar upp sig.




Kommentarer
Postat av: Moralmamman

Sitter vid crossbanan som hör till Vadstenas crossklubb. Här är supervarmt trots att det är kväll... Vi sitter i skuggan och flämtar medan grabbarna kör så det ryker. Svetten rinner på dem, men skydden måste ju vara på! Funderar just på hur Enzo kommer att agera när han får möjlighet att titta på? Roligt att "Vadstena-staden" Hope Town drar...med tanke på hur det lät då han var liten. Vilken tur att människor kan ändra åsikt under årens lopp! Nu är det bäst att jag går och tittar på crossåkarna igen// Kram

2009-07-02 @ 18:29:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0