Färger

Mycket på Bahamas är färgglatt. Fiskarna, blommorna, kläderna, husen m.m... Så här kan utsmyckningarna till husen se ut.



Skyltar, krokar, ramar och vägg-prydnader...





Vi har även fått äta färgglad mat.



Utanför vårt hus växer dessa blommor.



Visst blir man glad av lite färger?

Kommentarer
Postat av: Moralmammans morgontext...

Hoppas att "din dag" var trevlig och att du fick rejäl uppassning. Hjälp, vilka fina prylar... Är det svindyrt? Kan jag få beställa en fin fisk eller en sköldpadda till badrummet på nedre våning? Pratade ju om en liten träbåt, till badrummet på andra våning...kanske borde jag ha en fisk på balkongräcket??? Tänk vilket " ha-begär" dina bilder väckte! Jag vill SMAKA på den färggranna maten också.. Jag vill, jag vill, jag vill... Kramar i mängder från mig

2009-06-29 @ 07:43:01
URL: http://moralmammans. blogg.se
Postat av: Moralmamman igen!!!

Jo, jag skulle ju "bara" berätta att dina bilder också gav mig flash-back till vår USA- resa. Var det 1994? Vi var i alla fall vid Amish-folkets kvarter... Eller stad kanske är mer korrekt. Hur som helst... jag- vill-ha-begäret väcktes i alla fall. Vackra tyger, bra-att-ha-saker såsom beskrivningar till självsydda kaniner, dockor m.m. Och så en PLÅTSKYLT som jag bara måste ha!!! Flygplanspersonalen var INTE glada då jag kom med min skylt under armen. Handbagage som troligtvis skulle vara omöjligt att ta med på flyget idag. Eller vad tror du? Kram igen

2009-06-29 @ 08:08:47
Postat av: moralmammans mor

Grattis en dag för sent, men min dator stängdes av pga att jag inte hade köpt ny kod. Nu har jag fått igång den igen.

Varmt och soligt men mygg, sviarn och broms gillar också vädret och mej älskar dom. Så fort jag går ut vill dom bita mej.

Kramar till er alla från Grundfors

2009-06-29 @ 14:08:28
Postat av: Carola

Jag förstod nog att moralmamman skulle bli lite fångad av prylarna. Jag ska se vad jag kan välja ut. Har ni fortfarande blått i badrummet där nere?



Tack för gratulation vi var ute och åt på ett ställe som heter Curly Tail. Det var god mat och fin solnedgång. Kramar.

2009-06-29 @ 14:25:49
URL: http://hajen.blogg.se/
Postat av: Moralmammans toa är blå!

Visst är toaletten fortfarande blå, med vågor " som alltid" ... Det kommer jag inte att ändra på...tror jag, är kanske bäst att tillägga. Här är fortfarande mycket soligt och varmt, vi plaskar i poolen och väntar på er... Kram

2009-06-29 @ 19:10:10
Postat av: Malin Ö

Oj! Vad färglada husdekorationer!:)

Ibland vill man faktiskt ha nåt som verkligen lyser upp litegrann:)

Och vilken underbar blomma!!

Vad är det????

Påminner lite om hibiskus..

2009-06-29 @ 22:54:23
URL: http://blondinmammans.blogg.se/
Postat av: moralmammans mor

Håller med Malin, Vilken underbar blomma! Undrar vilken husdekoration som skulle passa här i Grundfors? En groda kanske! Jag har två riktiga grodor utanför här men jag har inte tordes pussa någon av dem. Vem vet vad den förvandlar sig till då.

I dag har jag träffat 3 kusiner som jag inte har sett på flera år. Den ene var väl 14-15 år när jag såg honom och nu är han 74 år men jag kände igen honom direkt. Konstigt, va?

Kramar och pussar

2009-06-30 @ 00:32:35
Postat av: Carola

Jag har faktiskt ingen aning om vilka blommor det är. Blommorna är ganska små, kanske 4 cm i diameter och innan de slår ut ser de ut som "bollarna" på bilden.

2009-06-30 @ 04:27:53
URL: http://hajen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0