Nya Yogis

Idag fick vi en ordentlig regn-skur. Så här gjorde våra gäster då.



Jag låg på soffan och vilade gravid-kroppen. Det var skönt och jag blev mäkta imponerad av nybörjarna som gjorde mycket bra ifrån sig.



Yoga-programmet som de gjorde ingår i en DVD serie som heter P90X. Det kan varmt rekommenderas men som nybörjare får man ta det i små doser eftersom programmet är 1½ timme långt.

Kommentarer
Postat av: Morgonpigga Moralmamman

Vilka proffs!!!

Det ser faktiskt skönt ut, tycker jag. Den andra bildens position kanske hjälper min axlar att må bättre? Du får instruera mig senare.. Idag ska vårt uthus komma upp!! Jag tror det först då det står där. Självisk som jag är blir jag GLAD över att Bahamas visar upp varierad väderlek, för då minskar förhoppningsvis risken att "barn nr:2" också vill flytta lååångt hemifrån. Samtidigt tycker jag att det är VÄLDIGT OTURLIGT att regnet kommer när dina gäster kommer. Jag ÖNSKAR dem bättre än så! Här är rekordvärme, vilket innebär att småbröderna ligger mer under vattnet än över! Ligger på kökssoffan och skriver, men nu måste jag göra nå't " nyttigare"... Hör just att radioprataren säger att Michael Jacksons fans tror att han lever...och att det är på Bahamas han är??? Hmm..

Det här håller inte!

Tusen Kramar till er all

2009-06-30 @ 08:00:51
Postat av: Lillebror W hälsar...

...att det är bäst att ni kommer hem till Sverige, NU!! Här regnar det inte! Vi kan bada i poolen// Kramar från en lillebror som just nu ska skriva dagbok

2009-06-30 @ 09:33:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0