hon vet vad hon vill

Leah gillar min klocka



Hon blir helt sprallig så fort hon ser den och väsnas förskräckligt om hon inte får den...

Idag var Enzo lite febrig så vi låg i sängen mest hela dagen. När Mario kom hem så tog vi en tur i golfbilen och såg oss omkring...






Kommentarer
Postat av: Moralmammans mor

Dom här bilderna är så fina. Någonting att vila ögonen på och slippa titta ut på snön som kommit i natt.Vilka ögon Leah har!!!

2010-04-05 @ 11:28:31
Postat av: Malin

Oj! Att hon redan blivit så stor lilltjejen!:)

Vilken riktig liten söting! Tiden bara springer iväg! Det var verkligen ett tag sedan jag var ute i bloggvärlden inser jag, men nu börjar jag komma tillbaka lite!



Vad skönt för er att ha familjen samlad igen:) Det verkar hur härligt som helst där ni bor! Här är det fortfarande tjockt snötäcke men det börjar tina bort, så snart kanske jag med har bananer på gården!;)



(Vad kul att du hittade åt facebooksidan!:)

2010-04-07 @ 10:05:38
URL: http://hemmaro.blogspot.com/
Postat av: Carola

Hej Malin, ja lillan hon växer så det knakar och väldigt skönt att vara tillsammans allihopa. Din hemsida är verkligen jättefin och jag tror det kommer att gå jättebra för dig. Jag håller på att så för fullt och allt går ju så långsamt när man bara väntar. Bananerna verkar växa hur långsamt som helst jag tror att det är hösten som är skördetid för dem. Men den som väntar på något gott...:)

2010-04-08 @ 02:01:29
URL: http://hajen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0