Julafton i april

Idag är det "gammelmorbrors" födelsedag så vi säger GRATTIS GRATTIS!!

Själva har vi haft rena julafton hos oss eftersom vi har varit och hämtat en del lådor på förvaringen. Två stora lådor innehöll LEKSAKER!!! Vi hämtade allt igår när vi var till staden och Mario la allt på bryggan i väntan på båten som skulle ta oss till ön vi bor på. Enzo såg sin kära bil på låååååångt håll och bara sprang allt vad han orkade till bilen. Hade vi inte hejdat honom så hade säkert både han och bilen hamnat i vattnet eftersom han körde och körde och brydde sig inte så mycket om att se sig för...

Det var ganska blåsigt och Enzos lilla stol blåste i vattnet så vi fick fiska upp den med en lång pinne. Det hela var mycket spännande för lillen. Idag packade vi upp och jag vet inte vem som hade roligast, barnen eller jag. Vi nästan kivades om att leka med sakerna... och titta den HÄR.... och den HÄR.... och den HÄR....!! Vi hittade alla duplo-sakerna som mormor tidigare har skickat, vi lekte med bollar, pussel, järnväg, snurror, bilar, mjukdjur i massor, m.m.

Enzo hittade en nyckelknippa som passade perfekt till sin bil. Så nu har han tagit bort cylindrarna på motorn och startar bilen där. Det verkar funka bra att göra så för bilen startar varje gång.



Vi tog ut bilen på altanen och tvättade den och torkade den riktigt fin och ren.

Leah var också glad för det fanns riktigt många fina leksaker som passade till henne.

Kommentarer
Postat av: Moralmamman

Vi glädjs med er! Visst fanns det "bilar" till Duplobanan? I annat fall får ni HOA!

Vi förstår att det var rena julafton!



Här råder slappartider. Klockan är 09:20 och det är "bara" Benny, din yngsta lillebror W och lillsyrran Isa som just har vaknat. Leo, PP & Mattias sover fortfarande gott...Är det påsklov så ska man väl slappa!!??



Tusen KRAMAR till dig, din make, den lille bilmekanikern och hans lllasyster

2010-04-08 @ 09:23:08
Postat av: Carola

Ja slappa ska man göra när det är lov... Visst fanns det bilar till banan... även en polis och ett par andra kloss-gubbar.



Nu äter vi frukost och sen ska vi gå till stranden innan det blir för varmt.



Kramar

2010-04-08 @ 16:17:12
URL: http://hajen.blogg.se/
Postat av: soren

Tackar för Grattis hälsningen!! Va kul att leksakerna kan komma till användning för Leah också.:) Pratade med din mor förut och de var på väg till Storuman. Kram från "Gammelmorbrorn" ett år äldre

2010-04-08 @ 17:02:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0