Grattis Mario!

Eftersom jag skriver pa en annan dator idag sa blir det lite konstig text. Hoppas ni forstar vad jag skriver...

Vi har kant oss valdigt lyxiga idag eftersom vi har haft strom nastan hela dagen. Det ar Marios fodelsedag och vi har varit INNE for en gangs skull... De senaste dagarna har vi varit tvungna att vara ute pa grund av stromavbrott.  Vi ser val ut som pepparpakor allihopa eftersom det har helt enkelt varit for varmt inne utan luftkonditionering. Och inte har vi kunnat oppnat fonstrena heller pa grund av att alla husen runt omkring oss har diesel-generator!!. AAAAA sa skont att fa sitta INNE nar solen skiner!!! Svalkande luftkonditionering var uppskattat av barnen ocksa som nu slipper att bada i svett i 40 graders varme. UT med varmen... UT!!

All maten i kylen och frysen fick slangas eftersom strommen var borta i nastan tva dygn. Det luktade inte sa varst gott i kylen efter det.

Mario har fatt presenter och en av dem var en monofena som han fick av sin goda van. Sa slipper han dyka barfota...



Laskigt det ser ut va? Sanningen ar den att Mario faktiskt gillar att dyka utan fenor, det ar en egen gren i fridykning, men han ville garna ha en monofena ocksa. En monofena ar alltsa en fena som man satter bada fotterna i...

Av oss fick han ett inbundet fotoalbum med en blandning av favoritbilder pa oss och barnen och slakt och vanner. Det blev mycket uppskattat eftersom man mer sallan tittar pa kort numera nar de endast lagras elektroniskt. Fotoalbumet gjordes pa www.snapfish.com och jag tror att det finns en svensk sida med samma namn.

Sedan har vi bakat kladdkaka, atit glass, bakat bagels, lagat god mat och haft det valdigt lugn och skont.

Kram och gonatt!


Kommentarer
Postat av: Moralmamma & Svärmor utan svordommar!

Ge maken en stooor KRAM från det kyliga Sverige! Han får ett "lass med kyla" från oss. Njut!

Kram

2010-06-10 @ 10:53:39
Postat av: Carola

Han tackar för kramen och kylan, idag var det 40 grader i skuggan så jag vet inte hur varmt det hade varit utan er kyla... :)

2010-06-11 @ 02:09:06
URL: http://hajen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0